Search
Close this search box.

Vstopite v svet cvetlične umetnosti: V Slovenj Gradcu vrata odpira cvetličarna Flora

V soboto, 5. oktobra, ob 10. uri, bo v nakupovalnem centru Supernova Mercator v Slovenj Gradcu vrata odprla Cvetličarna Flora. Po uradnem odprtju sledi tudi manjša pogositev.

Tiha želja po večji cvetličarni je pri Žanu Žolgerju, ki s šopki že nekaj časa osvaja Slovenijo, prisotna že od začetka njegove poslovne poti. Sedaj se končno tudi uresničuje – pred vrati je namreč odprtje Cvetličarne Flora v NC Mercator Supernova v Slovenj Gradcu, kjer bo lahko še v večji meri izražal svojo kreativnost, dosegal nove cilje, pridobil na prepoznavnosti in spoznaval nove ljudi.

Cvetličarna Flora vas bo popeljala v svet cvetlične umetnosti

Postregla bo s široko izbiro rezanega cvetja, lončnicami in okrasnimi lončki, tudi z balkonskim cvetjem, sobnih rastlin. Med drugim bo ponujala aranžiranje in dekoriranje, poročno in žalno floristiko pa tudi organizacijo in koordinacijo porok ter dogodkov po vsej Sloveniji. Njihova ponudba bo vključevala tudi dostavo šopkov vse dni v letu po celotni Sloveniji, pa tudi personalizirane izdelke ter tiskovine za vse priložnosti (vabila, table …)

Vse to in še več po cenovno dostopnih cenah.

Žanovi poročni šopki so dih jemajoči, dekoracija pa vselej prilagojena osebnosti in slogu bodočega para.

Če iščete čudovite in unikatne šopke za vse priložnosti, je Cvetličarna Flora pravi naslov. Vsak ustvarjen šopek in dekoracija nosita svojo zgodbo.

Žanova strast do cvetja se kaže v prav vsaki dekoraciji in šopku. Veliko znanja je pridobil v tujini, se udeležil številnih izobraževanj in delavnic, sodeluje pa tudi s s Simonom Ogrizkom, predsednikom mednarodnega florističnega združenja Florint. Žanova vizija presega klasiko, želi izstopati s čim novim in ponuditi svež, kreativen pristop.

Več pa v fotogaleriji:

V soboto, 5. oktobra, ob 10. uri vabljeni na odprtje. Po otvoritvi pa tudi vabljeni na manjšo pogostitev.

Obiščite cvetličarno Flora in se prepustite čaru cvetlične umetnosti, kjer šteje vsak detajl!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V soboto, 5. oktobra, ob 10. uri, bo v nakupovalnem centru Supernova Mercator v Slovenj Gradcu vrata odprla Cvetličarna Flora. Po uradnem odprtju sledi tudi manjša pogositev.