Search
Close this search box.

FOTO: Danes je v Slovenj Gradcu potekalo tradicionalno srečanje invalidov in upokojencev

V Slovenj Gradcu so se danes veselo družili na tradicionalnem srečanju starejši občani in invalidi.

Danes, ob 10. uri, je v Športni dvorani Vinka Cajnka Slovenj Gradec potekalo zelo prijetno druženje upokojencev in invalidov Mestne občine Slovenj Gradec.

Tradicionalno druženje upokojencev in invalidov ob občinskem prazniku, na povabilo župana Mestne občine Slovenj Gradec Tilna Kluglerja, je dogodek, ki povezuje generacije in utrjuje občutek skupnosti. Srečanje ni zgolj priložnost za praznovanje, temveč tudi za izražanje hvaležnosti do tistih, ki so s svojim delom in prizadevanji soustvarjali lokalno skupnost ter so še vedno njen pomemben del.

Župan MO Slovenj Gradec, Tilen Klugler, ki je tudi vse zbrane pozdravil, pripisuje veliko pozornost starejšim občanom, ranljivejšim skupinam in medgeneracijskemu povezovanju. Tukaj gre seveda za medčloveški odnos in uresničevanje medgeneracijske solidarnosti, spoštovanja in strpnosti. Ko govorimo o sožitju generacij, imamo v mislih sožitje med mladimi in starejšimi.

Za zabavni del programa je poskrbela vedno nasmejana in energična Dunja, program pa je povezovala Darja Vrhovnik.

Srečanje je tudi priložnost za nova prijateljstva in obujanje starih spominov, ponujajo priložnost za izmenjavo izkušenj in vzajemno podporo.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
V Slovenj Gradcu so se danes veselo družili na tradicionalnem srečanju starejši občani in invalidi.