Search
Close this search box.

Vreme: Oblačno s krajevnimi plohami

Dež bo od zahoda ponehal, čez dan bo spremenljivo s kakšno ploho. Jutri bo več sonca na vzhodu, predvsem v hribih bo še nekaj ploh.
Fotografija je simbolična

Danes bo sprva oblačno in deževno, a bo dež od zahoda razmeroma hitro ponehal. Čez dan bo spremenljivo oblačno z nekaj krajevnimi plohami. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22, v Zgornjesavski dolini okoli 15 °C.

Ponoči bo v zahodnih krajih pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, drugod se bo delno razjasnilo.

Jutri bo na vzhodu dokaj sončno, drugod delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem v hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije bo še padla kakšna kaplja dežja. Pihal bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 10 do 15, ob morju 17, najvišje dnevne od 16 do 23 °C.

Obeti

V četrtek se bo jugozahodni veter okrepil. V hribovitih predelih bo občasno deževalo, drugod bo zmerno do pretežno oblačno, a večinoma suho.

V petek bo vreme podobno, najmočneje bo deževalo v Posočju. Še bo pihal okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo.

Vremenska slika

Hladna fronta se pomika prek Slovenije proti vzhodu. V višinah k nam od jugozahoda doteka nekoliko hladnejši in dokaj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Prevladovalo bo nestanovitno vreme s krajevnimi padavinami. Več sonca bo v krajih vzhodno od nas in ob Jadranu.

Biovreme

V noči na torek bo obremenitev zaradi vremena občutilo veliko ljudi, moteno bo tudi spanje. V torek dopoldne bo obremenitev popustila. V torek čez dan in v sredo se pričakuje zmerna obremenitev zaradi vremena, ki se bo kazala s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z manjšimi motnjami v spanju in utrujenostjo..

Vir: ARSO

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Dež bo od zahoda ponehal, čez dan bo spremenljivo s kakšno ploho. Jutri bo več sonca na vzhodu, predvsem v hribih bo še nekaj ploh.