Search
Close this search box.

Vsako tretjo soboto v mesecu barantamo na sejmu starin na Ravnah

Sejem starin se na Ravnah že tradicionalno odvija vsako tretjo soboto v mesecu.

Vsi navdušenci nad starinami že dobro vedo, da se vsako tretjo soboto v mesecu baranta na Ravnah na Koroškem. Zdaj že tradicionalni sejem starin se na Mestni plato na Ravnah vrača to soboto, 21. septembra 2024.

Sejem starin postaja na Ravnah na Koroškem vedno bolj priljubljen, saj navdušenci nad starinami in raznoraznimi retro predmeti že komaj čakajo, da na tretjo soboto v mesecu na mestnem platoju zadiši po zgodovini in predmetih, ki vsak s seboj nosijo svojo, čisto posebno zgodbo.  

Kaj lahko prodajalci prodajajo na sejmu? Pohištvo, nakit, modne dodatke, prte in prtiče ter drugi gospodinjski tekstil iz različnih obdobij (barok, biedermaier, alt deutsch, secesija, povojni izdelki, retro ali vintage stil). Knjige, razne uporabne ali spominske predmete iz vsakdanjega mestnega ali podeželskega življenja. Steklovino in porcelan, denar, kovance, razglednice.

Raziskujete predmete, ki pripovedujejo zanimive zgodbe in morda v vas prebudijo lepe spomine? Poiščite svoje najljubše starodavne zaklade v soboto na sejmu starin na Ravnah.

Tokrat vas bo znova kulinarično razvajala ekipa Zavoda Gočtan in Koroškega čili kluba, ki bodo za vas pripravili Koroški sendvič: dimljeno govedino v ajdovi štručki, z domačim smetanovim hrenom in brusnično omako.

Vabljeni od 9. ure naprej, pridi po starine in ostani zaradi okusov, saj vas na sejmu starin čakajo super vzdušje in vrhunska hrana.

Vir: ZKŠTM

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Sejem starin se na Ravnah že tradicionalno odvija vsako tretjo soboto v mesecu.