Search
Close this search box.

VIDEO in FOTO: Rockovska eksplozija na Ravnah: Šank Rock, Tabu in 6pack Čukur navdušili množico

V soboto, 24. avgusta 2024, so na Ravnah dodobra zažigali legendarni Šank Rock, Tabu in 6pack Čukur.

V soboto, 24. avgusta, so Ravne na Koroškem odmevale v ritmih rocka in hip-hopa, saj so legendarne zasedbe Šank Rock, Tabu ter priljubljeni raper 6pack Čukur poskrbeli za nepozaben večer. V šotoru pred Ravenskim poletnim bazenom se je zbrala množica glasbenih navdušencev, ki so skupaj s svojimi idoli prepevali in plesali v divjih ritmih.

Večer je bil poln energije, saj so Šank Rock z udarnimi kitarskimi rifi in močnim vokalom dvignili temperaturo že od samega začetka. Tabu so s svojimi največjimi hiti poskrbeli, da je vzdušje ostalo na vrhuncu, 6pack Čukur pa je z edinstveno kombinacijo hip-hopa in rocka zaključil dogodek v velikem slogu.

V zraku je bilo čutiti pravo rockovsko energijo, ki je razgrela prav vsak kotiček prizorišča.

Večer, ki je bil poln glasbe, veselja in skupinskega vzdušja, bo zagotovo ostal v spominu vseh prisotnih. Če ste dogodek zamudili ali pa želite podoživeti te nepozabne trenutke, si oglejte več v priloženi video in fotogaleriji.

Fotogalerija Tabu

Tabu je slovenska pop rock skupina, ki je bila ustanovljena leta 1998. Skupina je najprej igrala kot predskupina na različnih zabavah, hitro pa so začeli ustvarjati avtorske pesmi. Leta 2000 so izdali prvi album “Tabu”. Leta 2006 je prišlo do večjih sprememb. Pevko Nino Košir je uspešno zamenjala Tina Marinšek, ki je z njimi delovala 8 let. Kot tretja pevka se jim je pridružila Eva Beus, danes pa je pevka Katarina Samobor.

Fotogalerija Šank Rock

Šank Rock je slovenska rock skupina, ki je bila ustanovljena leta 1982 v Velenju. Svojo prvo ploščo so izdali leta 1987, z njo pa tudi začeli svojo bogato glasbeno zgodbo. V času delovanja se je v skupini zamenjalo veliko število članov. Skupaj so izdali preko petnajst samostojnih albumov in številne hite, ki se pogosto predvajajo še danes.

Fotogalerija 6packČukur

6pack Čukur je slovenski raper, ki prihaja iz Velenja, vendar že dalj časa živi v Mariboru. Njegov vzdevek je sestavljen iz 6-Pack (pivo – 6 v enem paketu) in Čukur po priimku, hkrati tudi oponašanje imena znanega ameriškega raperja Tupac Shakurja. V svoji karieri je skupaj izdal 3 studijske albume in nastopil na vseh večjih dogodkih po Sloveniji.

FOTO in VIDEO: Tilen Špegel

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V soboto, 24. avgusta 2024, so na Ravnah dodobra zažigali legendarni Šank Rock, Tabu in 6pack Čukur.