Search
Close this search box.

V Grajskem parku otroška predstava Sub Aqua, Sub Aqua

V Grajskem parku bo v okviru Koroškega otroškega festivala potekala otroška predstava Sub Agua, Sub Agua: Potovanje od človeka do ribe.

V soboto, bodo v Grajskem parku na Ravnah prišli na svoj račun tisti malo mlajši pa tudi malce starejši, saj bo za njih poskrbelo lutkovno gledališče. Predstavo bodo odigrali kar dvakrat, zato je nikar ne zamudite.

Predstava vas bo popeljala s podmornico Suzanno v globine morja. Skozi okna podmornice boste opazovali podvodni svet. Vsako potovanje s sabo prinese razna presenečenja in zagate, ki jih lahko kapitan reši le z vašo pomočjo.

Sub Aqua, Sub Aqua je lutkovno gledališka predstavo za vso družino. Predstava se dogaja v podmornici Suzanna, ki je za potrebe predstave spremenjena iz počitniške prikolice v fascinantno podvodno vozilo.

Gledalci gredo s kapitanom v podmornico, kjer so priča raznolikem podvodnem svetu (koralni greben, ribe, hobotnica) in dobijo občutek resničnega potopa v globine oceana. Posebna pozornost je namenjena aktualnim temam podnebnih sprememb in onesnaženja morij, ki so obravnavane posredno in z občutkom za humor, kar omogoča lažje razumevanje in sprejemanje teh pomembnih vprašanj.

Lutkovno gledališče sestavljajo odlični umetniki Christian Moser, Jurij Torkar, Kamran Gharabaghi, Katarina Zalar, Marlies Franz, Tea Kovše, Yves Brägger.

V predstavi boste uživali dobro uro, na sporedu bo kar dvakrat in sicer ob 15:30 ter ob 17.00 uri.

Pridite in se podajte na nepozabno potovanje od človeka do ribe!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V Grajskem parku bo v okviru Koroškega otroškega festivala potekala otroška predstava Sub Agua, Sub Agua: Potovanje od človeka do ribe.