Search
Close this search box.

Nasmejte se do solz s Klemenom Bučanom: “Oče leta” danes na Ravnah

Danes, 9. avgusta 2024, bo na bazenu Ravne nastopil stand up komik Klemen Bučar. Večer poln smeha, ki ga ne smete zamuditi.

Smeh je pol zdravja, zato se danes, 9. avgusta 2024, obeta večer smeha na Mestnem platoju Ravne, pred trgovino Tuš, s pričetkom ob 20.00 uri. Na Ravne namreč prihaja izjemni stand-up komik Klemen Bučan s svojo novo predstavo “Oče leta”.

V svojem novem stand up showu se Klemen Bučan sprašuje, kaj vse je potrebno za laskavi naziv “Oče leta“! Predstavil nam bo vsakodnevne težave modernih fotrov, prednosti (in zaplete) mešanih zakonov predvsem pa nam razkril svoj komičen pogled na svet okoli sebe! Klemen je vsestranski komik, tako da lahko pričakujete tudi kakšen “one-liner” ima kar 4 in celi dve imitaciji, ja, tudi imitirati zna! Prav tako pa ne bodite presenečeni če se bo med nastopom Klemen želel pogovoriti tudi z vami, vas vprašati za kakšen nasvet in glej ga zlomka, mogoče na koncu celo ugotovite, da ste tudi vi oče leta

Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Skoraj 10 let dela na radiu, že tretje leto vodi jutranji program – KUL JUTRO na Radiu Ekspres. Svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom “Survivor – Na robu preživetja”, gledali pa smo ga tudi v športno-zabavni oddaji “Dan za trening” na Kanalu A.

V Stand up svetu je prisoten že 15 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

Ne zamudite priložnosti za večer smeha in zabave z odličnim Klemnom Bučanom.

Dogodki

Danes, 9. avgusta 2024, bo na bazenu Ravne nastopil stand up komik Klemen Bučar. Večer poln smeha, ki ga ne smete zamuditi.