Search
Close this search box.

V Bike park Kope odprli novo progo: Wild Rooster (FOTO)

Bike park Kope znova preseneča. Poleg obstoječih prog, so minule dni odprli še eno, kmalu pa se obeta odprtje še ene proge. Fantastično, mar ne?

Bike park Kope, središče gorskega kolesarjenja, kjer se adrenalin združuje z lepoto neokrnjene narave. Park se razprostira na pobočjih Pohorja in ponuja raznolike izzive za kolesarje vseh ravni od začetnikov do izkušenih profesionalcev. Obratuje od srede do nedelje med 10. – 18. uro.

Tudi v letošnji poletni sezoni so v Bike parku Kope pripravili številne novosti, med drugim so prenovili Pungart flow linijo.

Minule dni pa so odprli še novo progo Wild Rooster imenovano po divjem petelinu. Proga je Rdeča – napredne zahtevnosti in vključuje naravno tehničen teren z dvema table skokoma, bandami in rolerji. Po koncu linije se kolesar pelje čez smučišče in priključi na srednji plato (Fairy foresta – vilinskega gozda) in vožnjo nadaljuje po spodnjem delu zelene ali modre Fairy linije. 

Trenutno pa na Kopah že gradijo novo progo tudi na Veliko Kopo, saj želijo razširiti park in razbremeniti sedežnico. V kratkem bodo na vlečnico Velika Kopa dodali Easy loop sistem – sistem kot ga ima bike park Poseka, kjer bodo kolesarji lahko delali kroge na Velika Kopa segmentu.

Nova proga se bo imenovala Meditation station – ime se navezuje na energijske točke, ki so na drugi strani. Bo pa zelena – začetna flow proga. Vključevala bo flow rollerje, bande in pa table skoke.

Bike Park Kope je prava adrenalinska poslastica, ki ponuja več različnih prog za različne ravni spretnosti in poguma.

Bike Park Kope je idealna destinacija za vse, ki iščete edinstvene in nepozabne poletne dogodivščine na gorskem kolesu.

Poleg vznemirljivih prog so Kope prava destinacija tudi za tiste, ki želijo izboljšati svoje gorsko-kolesarske spretnosti. V njihovem centru lahko najamete opremo, njihovi izkušeni inštruktorji pa vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri izboljšanju tehnike.

Niso pa pozabili tudi na najmlajše kolesarske navdušence, za katere so pripravili mini kolesarski poligon, kjer se bodo lahko varno spoznavali z osnovami gorskega kolesarjenja in uživali v vožnji po razgibanem terenu.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
toni
toni
1 mesec nazaj

Kar uničite vse!

Dogodki

Bike park Kope znova preseneča. Poleg obstoječih prog, so minule dni odprli še eno, kmalu pa se obeta odprtje še ene proge. Fantastično, mar ne?