Search
Close this search box.

FOTO: Glasbeni in kulinarični večer v Slovenj Gradcu: Dejan Dimec – Dimme navdušil obiskovalce

Včeraj, 26. julija 2024, je v mestnem jedru Slovenj Gradca potekal večer glasbe in kulinarike, ki je privabil številne obiskovalce.

V petek, 26. julija 2024, se je v mestnem jedru Slovenj Gradca odvijal prav poseben dogodek, ki je privabil številne obiskovalce. Kuharski mojstri Stare Pošte so za goste pripravili vrhunske BBQ dobrote, medtem ko je barman poskrbel za osvežilne cocktaile.

Odlična hrana, vrhunski cocktaili, poletno vreme in glasba so v mestno jedro Slovenj Gradca privabili številne obiskovalce.

Od 20. ure dalje je na terasi kavarne/slaščičarne Colatio Slovenj Gradec obiskovalce zabaval Dejan Dimec – Dimme, član priljubljene skupine Kingstoni in ustanovni član skupine Faušdur, znan koroški glasbenik.

Dejan Dimec – Dimme je po težkometalnih srednješolskih začetkih z Blind Hate leta 2006 zaplul v sončne vode z idrijskimi Kingston, vmes več kot desetletje odkrival soul muziko s FaušDur bandom, naposled pa leta 2018 izdal prvenec z naslovom »Drek, slina, puške in ples«. Leta 2020 je Dimmejeva glasbena odisejada dobila povsem novo barvo, saj je v svojo muziko vključil harmoniko in rodile so se »Pentlje kravataste«, ki so botrovale nastanku Pedenjpedov, s katerimi so leta 2022 izdali cd z naslovom »Premlad za pomlad«.

Obiskovalci so večer preživeli ob izvrstni hrani, pijači in akustični glasbi v središču Slovenj Gradca.

Fotogalerija

Včeraj, 26. julija 2024, je v mestnem jedru Slovenj Gradca potekal večer glasbe in kulinarike, ki je privabil številne obiskovalce.