Search
Close this search box.

FOTO: Vesela Nedel’a v Dravogradu je bila dan poln zabave za vso družino

Okoli dvorca Bukovje se je v nedeljo razlegal razposajen otroški smeh. Odvijala se je namreč "Vesela nede'la". Glede na odzive otrok, je res bilo veselo.

V nedeljo, 16. junija, se je v parku dvorca Bukovje odvijala “Vesela nede’la”, prireditev za vso družino, prvič zasnovana pod tem imenom in na tak način. Občina Dravograd, JZ Dravit Dravograd in JSKD OI Dravograd so združili moči in pripravili pester dan, poln zabave za male in velike, ki ga ni skalilo niti slabše vreme.

Dejan Dogaja z bandom je prevzel glasbeni del prireditve, navduševal je tako z otroškim kot zabavnim programom. Vesele aktivnosti in kreativno dogajanje je popestrila izkušena animacijska ekipa Piki Poki – zabava za otroke. Ta je poskrbela, da nikomur ni bilo dolgčas, še posebej zanimiv je bil Poki na hoduljah, ki je vsakemu otroku izdelal umetnino iz balonov.

Največ gneče je bilo pričakovano na napihljivih igralih in pri poslikavi obraza. Otroci so lahko uživali v ustvarjalnih delavnicah, športnih in družabnih igrah, se naučili cirkuških veščin in se ob koncu sprostili v kotičku za počivanje.

Predstavnice Centra za krepitev zdravja Dravograd so vse podučile o zdravem načinu življenja in sodelujočim razdelile nekaj praktičnih nagrad.

Manjkala niso niti okrepčila in sladke dobrote s strani ŠpicCafeja, YB teama (Primož Mori Mimi), Rajka Kočeta in Kurtoš house.

Vesela nede’la je bila pravi uspeh, ki je dokazal, da lahko združimo zabavo, izobraževanje in dobro hrano za nepozaben dan v parku dvorca Bukovje.

Vir: Dravit Dravograd

Fotogalerija

Okoli dvorca Bukovje se je v nedeljo razlegal razposajen otroški smeh. Odvijala se je namreč "Vesela nede'la". Glede na odzive otrok, je res bilo veselo.