Search
Close this search box.

Vroča Gasilska veselica PGD Črneče – pridružite se jim

Pozor, pozor, ljubitelji ognja in zabave!

PGD Črneče vas v soboto, 22. junija 2024, ob 18:00 vabi na najbolj vročo gasilsko veselico, kjer bo temperatura višja kot pri gasilski vaji! Pripravite se na prevzem in blagoslov nove motorne brizgalne Rosenbauer Fox 4.

Na odru bodo za ritmične vibracije poskrbeli OKEJevci, katerih glasba bo tako vroča, da boste skoraj potrebovali gasilni aparat. In nikar ne pozabite na bogat srečelov, kjer lahko vsak srečnež odnese več kot le spomin na dobro zabavo.

Veselica bo tudi priložnost, da se poslovijo od njihove stare, zveste Rosenbauer črpalke, ki je med poplavami leta 2023 izdihnila svoj zadnji dih. Kot feniks iz pepela se dviga nova, tehnološko napredna črpalka, ki obljublja, da bo z njimi preživela številne intervencije in tekmovanja. Da pa bo nova črpalka zdržala dlje kot njena predhodnica, jo bodo prevzeli in blagoslovili z vsem pompom, ki si ga zasluži.

Torej, označite si datum, 22. junij 2024, v koledarju in pridite v Črneče! Skupaj boste zaplesali ob ritmih skupine OKEJ in se poklonili novemu članu njihove gasilske družine.

Ne zamudite najbolj vroče gasilske veselice, kjer boste skupaj rekli: “Na pomoč!” zabavi in novim začetkom!

Več o veselici si lahko preberete TUKAJ ali na spletni strani pgdcrnece.si.

Dogodki

Pozor, pozor, ljubitelji ognja in zabave!