Search
Close this search box.

Avto slalom Slovenj Gradec 2024: Vabljeni na avtomobilski spektakel

Vabljeni v ,soboto 8. junija 2024, v industrijsko cono Pameče na atraktivno športno prireditev.

Avto slalomi imajo že dolgoletno tradicijo in so postali stalnica slovenskega avto-moto športa. Ti dogodki so edina avtomobilska športna prireditev, namenjena najširšim množicam, saj lahko sodeluje vsak z vozniškim izpitom in vozilom, registriranim za vožnjo v prometu. Letos Športno Društvo DK Racing, AMD Ravne na Koroškem in Avto-moto klub RGRacing (www.rgracing.si) skupaj organizirajo Avto slalom Slovenj Gradec 2024, ki bo potekal v soboto, 8. junija 2024, v industrijski coni Pameče.

Avto slalomi so ena redkih oblik avto športa, kjer se lahko preizkusi vsak z vozilom za vsak dan. Hkrati pa so na teh dogodkih vedno prisotni tudi vrhunski tekmovalci z atraktivnimi vozili, ki so prava paša za oči številnih gledalcev. Letos so svojo udeležbo napovedali tudi nekateri aktivni tekmovalci v gorsko-hitrostnih dirkah in rallyju s svojimi atraktivnimi vozili.

Vabimo vas, da se pridružite dogodku in doživite adrenalin, ki ga prinaša avto slalom, bodisi kot tekmovalec bodisi kot gledalec. Ne zamudite priložnosti, da se preizkusite v vožnji med stožci ali pa uživate v gledanju vrhunskih avtomobilskih mojstrov pri delu.

Prijave za tekmovanje so možne do 4. junija 2024 na www.rgracing.si.

V septembru pa organizatorji načrtujejo že tradicionalni, 23. Turistični avto slalom Ivarčko 2024. Obe prireditvi podpira tudi Agencija za varnost prometa Republike Slovenije.


Vabljeni v ,soboto 8. junija 2024, v industrijsko cono Pameče na atraktivno športno prireditev.