Search
Close this search box.

9 oktobra, 2024

Radlje ob Dravi: Trajnost na vsakem koraku

Radlje ob Dravi postajajo destinacija, ki obiskovalcev ne privablja samo zaradi svoje naravne in kulturne dediščine, temveč tudi zaradi svoje zavezanosti k ustvarjanju lokalnega okolja, kjer se trajnost in razvoj združujeta v edinstveno izkušnjo. Vizija je jasna: ustvariti skupnost, kjer turizem ni le gospodarska dejavnost, ampak pomemben dejavnik za izboljšanje kakovosti življenja domačinov in obiskovalcev.

Preberi »

RZS zavrnila pritožbo, Ormožani ogorčeni

Kot smo poročali pred nekaj dnevi, so po tekmi 4. kroga lige NLB med RK Slovenj Gradec in RK Jeruzalem Ormož, ki so jo z 32:30 dobili Korošci, pritožbo na Rokometno zvezo Slovenije vložili Ormožani. Na igrišču se je namreč v zadnjih 15 sekundah tekme nahajalo osem igralcev Slovenj Gradca.

Preberi »

Nobelova nagrajenca za fiziko svarita pred nevarnostmi umetne inteligence

Kot fizika me umetna inteligenca kot nekaj, kar nima nadzora, zelo skrbi, je v torek izjavil ameriški znanstvenik John J. Hopfield, ki je skupaj z britansko-kanadskim kolegom Geoffreyjem E. Hintonom letošnji prejemnik Nobelove nagrade za fiziko. Pred nevarnostmi umetne inteligence je posvaril tudi Hinton, znan kot “boter umetne inteligence”.

Preberi »