Search
Close this search box.

8 septembra, 2024

Janja Garnbret: Za odlično sezono bi si dala petko

Slovenska športna plezalka Janja Garnbret je za piko na i po osvojenem olimpijskem zlatu zmagala še pred skoraj 7000 navijači v Kopru. Koprska je bila tudi njena zadnja tekma letos. Za, kot je sama ocenila, odlično sezono, ko je zmagala na vseh tekmah, na katerih je letos nastopila, vključno z najpomembnejšo olimpijsko v Parizu, bi si “dala petko.”

Preberi »

Obeta se precej padavin, Arso izdal oranžno opozorilo

Sloveniji se od zahoda približuje vremenska motnja s plohami in nevihtami, ki se bodo ponoči razširile nad vso državo. Poplavljajo lahko hudourniki. Največ padavin bo v zahodni polovici države, za katero je Agencija RS za okolje (Arso) izdala oranžno vremensko opozorilo. Še ena izrazita sprememba vremena z ohladitvijo se nato obeta v četrtek.

Preberi »

Janji Garnbret v Kopru 46. zmaga v svetovnem pokalu

Slovenska športna plezalka Janja Garnbret nadaljuje zmagoviti niz v letošnjem letu. Petindvajsetletnica je ubranila lansko zmago na domači steni v Kopru ter števec zmag v svetovnem pokalu pomaknila na številko 46. Zmagala je na vseh tekmah, na katerih je letos nastopila, vključno z najpomembnejšo olimpijsko v Parizu.

Preberi »

Dogodki