Search
Close this search box.

28 julija, 2024

Umrl je Jože Krajnc

Poslovil se je Jože Krajnc, gledališki ustvarjalec, novinar, urednik, športni delavec, scenarist, voditelj številnih prireditev, glasbenik in humorist mnogim poznan iz tandema Strašna Jožeta.

Preberi »

Moški po nesreči s kosilnico umrl

Na območju Podlehnika je v soboto moškemu pri košnji strmega hriba spodrsnilo in je padel, pri tem ga je kosilnica povozila in je zaradi hudih poškodb pozneje v bolnišnici umrl, je sporočila policija.

Preberi »

Glavni most v Mariboru od četrtka mesec dni zaprt za motorna vozila

V četrtek bodo na Glavnem mostu v Mariboru začeli s sanacijskimi deli, ki bodo trajala predvidoma do 19. avgusta. Zaradi dogodkov, ki se bodo na Glavnem trgu in mostu zvrstili po sanaciji, pa bo popolna zapora za ves motorni promet podaljšana vse do 22. septembra, so sporočili iz Mestne občine Maribor.

Preberi »

V skladu za obnovo se je do konca junija nabralo dobrih 88 milijonov evrov

Za obnovo po poplavah avgusta lani se bodo letos po načrtih v večji meri porabljala sredstva državnega proračuna skupaj s sredstvi iz solidarnostnega sklada EU. V prihodnjih letih pa bodo glavni vir za financiranje obnove sredstva namenskega sklada za obnovo. Vanj se je do konca junija letos steklo dobrih 88 milijonov evrov.

Preberi »

Dogodki