Search
Close this search box.

31 maja, 2024

Policijsko poročilo, 31. 5. 2024

Za nami je mirnih 24. ur. Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 240 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Preberi »

FOTO: Karavana okusov vabi

Pisani tovornjački in prikolice Karavane okusov so se danes polni dobrot ustavili na mestnem trgu, zategnili ročno zavoro, zakurili peči, odprli lopute in pred očmi lačnih sladokuscev pripravili ”street food” za vse okuse.

Preberi »

Umrl citrar Miha Dovžan

V 81. letu starosti je umrl citrar Miha Dovžan, je poročal Radio Slovenija. Splošni javnosti je najbolj znan po kultni melodiji Urbana Kodra, ki jo je posnel za film Cvetje v jeseni, Dovžanovo skladbo Srne pa je skupina Laibach priredila za film Jekleno nebo.

Preberi »

Na Koroškem se začenja Ars fest 2024

Kulturno društvo Radlje ob Dravi od danes do 16. junija gosti festival Ars fest 2024. Ta bo potekal na devetih prizoriščih v treh občinah in v letošnji tretji izvedbi prinaša deset koncertov, dva razstavna dogodka in tri delavnice. Med vrhunci bosta nastop pianista Saše Vollmaierja ter koncert Ženskega pevskega zbora Aglaja z godalci in tolkalci.

Preberi »