Search
Close this search box.

14 maja, 2024

Relax Turizem d.d. je otvoril novo poslovalnico na Ravnah na Koroškem

Poslovalnica na Ravnah je že 26. Relax-ova poslovna enota v Sloveniji. Poleg poslovalnic v Dravogradu ter v Slovenj Gradcu je to že 3. poslovalnica na Koroškem. Poudarek na bližini kupcu in na prijetnem prostoru, kjer se gost dobro počuti, z zaposlenimi, ki so visoko usposobljeni za svetovanje za počitnice. Nekdaj majhno lokalno koroško podjetje je skozi leta postalo največji slovenski organizator počitnic, ki letno na počitnice odpelje več kot 160.000 slovenskih gostov.

Preberi »

Blizu Zagreba našli zapuščenega novorojenčka

Hrvaška policija je danes sporočila, da so v mestu Zaprešić blizu Zagreba v ponedeljek pozno zvečer našli zapuščenega novorojenčka. Njegovo življenje po navedbah policije ni ogroženo, prav tako nima vidnih poškodb. Dojenčka so našli v zabojniku za smeti, rodil pa se je le kako uro pred tem. Kriminalistična preiskava še poteka.

Preberi »

Na Ravnah na Koroškem namenu predali 35 novih neprofitnih stanovanj

Na Ravnah na Koroškem so danes namenu predali večstanovanjski objekt Vrata Javornika s 35 novimi javnimi najemnimi stanovanji po neprofitni najemnini. Kot je ob tej priložnosti ocenil minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac, je vsako stanovanje, ki je javno najemniško, še kako pomembno. Danes odprta stanovanja bodo namenjena mladim.

Preberi »

Dogodki