Search
Close this search box.

10 maja, 2024

ANSA/STA

Tadej Pogačar najhitrejši na kronometru sedme etape Gira

Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je storil še en velik korak k zmagi na dirki po Italiji, čeprav je za njo šele prvi teden. Kolesar ekipe UAE Emirates je namreč potolkel konkurenco tudi na dobrih 40 kilometrov dolgem kronometru, ki se je končal v Perugii, in prepričljivo povečal prednost v vodstvu skupnega seštevka.

Preberi »

Sij v prvem četrtletju izboljšal poslovanje

Jeklarska skupina Sij, ki je lani ob padcu prihodkov zaradi nižjega obsega proizvodnje ter ob povišanih stroških zaradi vztrajanja visokih cen energentov zdrsnila v izgubo, je v prvem trimesečju letos izboljšala poslovanje. Prihodki so bili glede na zadnje lansko četrtletje višji za tretjino, skupina je odpremila za polovico več izdelkov.

Preberi »

Skupina kolesarjev za dober namen se je ustavila danes v Vuzenici. Podarili so tudi kolo za dober namen (FOTO)

Kolesarji v okviru humanitarnega dogodka Dobrodelno okrog Slovenije so 7. maja 2024 pričeli prvo od petih etap. Kolesar Dami Zupi bo v družbi še 25 kolesarjev do sobote prekolesaril 1225 kilometrov okoli Slovenije. Namen dobrodelne akcije je zbiranje sredstev za nakup koles za otroke iz socialno ogroženih družin, je navedla Slovenska Karitas.

Preberi »

Relax Turizem vabi na otvoritev nove poslovne enote na Ravnah

Poslovalnica na Ravnah na Koroškem je že 26. Relaxova poslovna enota v Sloveniji. Poleg poslovalnic v Dravogradu ter v Slovenj Gradcu je to že 3. poslovalnica na Koroškem. Poudarek na bližini kupcu in na prijetnem prostoru, kjer se gost dobro počuti z zaposlenimi, ki so visoko usposobljeni za svetovanje za počitnice.

Preberi »

Dogodki